:

20 років надії і добра


Календар святкових дат в Україні у листопаді майорить багатьма професійними та пам’ятними подіями.

Серед інших – 20-річчя з дня заснування комунального закладу «Пологівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Запорізької обласної ради.

Протягом 20-ти років цей заклад надає притулок дітям, які потерпають від складних життєвих обставин, в яких опиняються. За ці роки соціально-психологічну реабілітацію пройшло більше трьох тисяч дітей.

В далекому 1997 заклад називався Пологівським притулком для неповнолітніх «Світанок». Його очолювали в різний час: Дуб Михайло Григорович, Говорова Тетяна Василівна, Сімоненко Людмила Василівна.

З цієї нагоди та з нагоди Дня працівника соціальної сфери до дорослого та дитячого колективів закладу завітали з привітаннями:

- начальник Служби у справах дітей Запорізької облдержадміністрації Матвєєва А.І. та колектив директорів аналогічних закладів області,

- депутат Запорізької обласної ради Чеберко А.І., директор ТОВ «Дніпрокераміка»,

- помічник депутата Запорізької обласної ради Закарлюки О.В., голови правління ПрАТ «Пологівський олійноекстракційний завод»,

- депутат районної ради, радник голови Пологівської районної ради Малиш М.П.,

- свої вітання працівникам закладу та подарунки дітлахам передав голова Пологівської райдержадміністрації Крупський А.Є., які вручила начальник служби у справах дітей Полєшко О.В.,

- заступник міського голови Колісник С.А.

Серед проектів, запроваджених закладом, - супроводження, наставництво кожної дитини дорослим членом колективу, батьківський клуб «Діалог», програма «Хай мрії збуваються».

За роки існування закладу покликанням в роботі його працівників стало прагнення дарувати радість та здійснювати мрії дітей, бо мрії – найцінніше у житті, вони роблять його яскравішим. Програма «Хай мрії збуваються» дає можливість повернути дітям віру та надію, бачити радість навколо, не зважаючи ні на що.

Осередок милосердя та добра для дітей продовжує зігрівати їхні душі і дарувати надію.


За інформацією служби у справах дітей РДА