:

  72-річниця завершення Другої світової війни   

   2 вересня ми разом з усім світом відзначаємо 72-у річницю завершення Другої світової війни. Ця війна – найбільша з катастроф, що ставалися на Землі, вона забрала колосальну кількість життів. Наша країна зробила значний і тяжкий внесок у перемогу над нацизмом. Визнанням цього внеску стало приєднання нашої Батьківщини в 1945 році до числа країн-засновниць ООН.
   Шановні ветерани Другої світової війни! Бажаємо вам міцного здоров’я та довголіття. Хай не болять ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у ваших домівках.
    У цей день ми згадуємо всіх, хто загинув у Другій світовій війні і ще раз наголошуємо: світ має зробити все для того, щоб подібне ніколи не повторилося. За останні роки нам довелося згадати, що таке війна. Ми маємо завжди пам’ятати про те, що заради нас сьогодні тисячі українських воїнів боронять країну на сході. Сьогодні і їх день – свято мужніх чоловіків, які інколи ціною власного життя захищають Україну від військової загрози.
   Дорогі пологівці, прийміть найщиріші вітання із 72-ю річницею завершення Другої світової війн. Бажаємо, щоб над нашими головами завжди було мирне небо, щоб наші діти зростали в процвітаючій країні, у безпеці й відчували впевненість у своєму майбутньому.

А.Крупський, голова райдержадміністрації
О.Покутній, голова районної ради