:

З метою підвищення суспільної значимості питань внутрішньо переміщених осіб та створення умов для обміну досвідом між спеціалістами по роботі з ВПО - 22 серпня 2017 року у приміщенні центральної бібліотеки, представники благодійного фонду «Посмішка дитини» провели засідання круглого столу в рамках проекту «Непорушність прав жінок – запорука соціальної стабільності» з представниками державних та громадських структур.
На засіданні були присутні: заступник голови райдержадміністрації І.Г.Півень, головний лікар КУ «Пологівський центр первинної медико-санітарної допомоги» А.М. Дуб, спеціалісти управління соціального захисту населення райдержадміністрації, фахівці Пологівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, працівники КУ Пологівська центральна районна лікарня, голова ГО «Промінь надії переселенців», які забезпечують роботу з внутрішньо переміщеними особами.
Найактуальнішими були питання щодо соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, зокрема це: виплата державної адресної допомоги, працевлаштування, влаштування дітей до дитячих садків і шкіл, а також отримання матеріальної допомоги. Було вирішено провести наступне засідання круглого столу у вересні 2017 року та скоординувати зусилля усіх структур щодо вирішення проблем переселенців з Донецької та Луганської областей.









 Управління соціального захисту населення райдержадміністрації