:

                 

 День Державного Прапора України та День незалежності України

                                                    Шановні пологівці!
       Вітаємо вас із визначними для нашого суспільства святами – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!
    День Державного Прапора – свято справжніх патріотів, усіх, хто усвідомлює свою відповідальність за власну країну, пишається її історією, чесно трудиться в ім'я майбутнього України. Синьо-жовтий прапор є тим об’єднуючим символом, що незалежно від національності, мови спілкування, віри чи конфесії гуртує нас в одне ціле – Український народ.
   Ці кольори об'єднали націю, вони надали особливу натхненність процесу державного становлення нової України. Труднощі та випробування останніх років зробили людей ще сильнішими і згуртованішими.
    День незалежності України – це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.
   Нехай ці свята додадуть усім оптимізму, зміцнять наші духовні та фізичні сили, сповнять енергією та вірою в щасливе майбутнє України!
  Тож любімо свою землю, яка є найкращою в світі. Любімо свою Україну, пишаймося її символами! Нехай у наших серцях завжди живе почуття гордості за рідну Батьківщину!
   Дорогі пологівці, бажаємо вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

А.Крупський, голова райдержадміністрації
О.Покутній, голова районної ради