:
   Щорічно, підтримуючи ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна  відзначає День молоді. В державі свято День молоді встановлено Указом Президента України від 22 червня 1994 року № 323/94.
У пріоритеті цінностей української молоді перше місце попри всі соціальні й економічні зміни посідає сім’я та сімейні цінності. 
За даними Інституту стратегічних досліджень, у молодіжному середовищі спостерігається ефективна та цілеспрямована громадська самоорганізація у неформальних об’єднаннях та рухах. Найяскравішим підтвердженням цієї тенденції стали протестні акції наприкінці 2013 – початку 2014 року. Саме молодь та студентство були однією із найактивніших і послідовних рушійних сил Революції гідності. Завдяки їх безкомпромісній боротьбі вдалося відстояти незворотність демократичних перетворень в Україні та її євроінтеграційний вибір.
Цьогорічне святкування Дня молоді в Пологівському районі було, за словами ЗМІ, феєричне.  Вперше місцем святкування стала паркова зона «Бублик».
Вітали зі святом молодь представники влади: заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень та міський голова Юрій Коноваленко.

         
Під час заходу відбулось нагородження цінними подарунками та грамотами переможців районного конкурсу «Молодь року 2017».  Це відомі в районі особи до 35 років , які мають активну життєву     позицію,  користуються авторитетом мешканців міста та села, вони досягли певних успіхів у визначеній сфері діяльності, зробили особистий вклад в соціально-культурний розвиток району.

             
Концертну програму заходу склали виступи  юних артистів Пологівського району:
 хореографічного колективу «Золотий ключик»,  Валерії Дібровської, Ліни Куприної, Максима Кисіля, Ірини Радченко, Дарини Боярко, Миколи RAY, танцювального колективу «WAKEUP POLOGY», Крістіни Червоненко, Гванци Гуліашвілі.
          
З гордістю можемо констатувати той факт, що пологівські артисти які виступали на заході, знані за межами району, мають в своєму арсеналі не тільки районні, обласні але й міжнародні відзнаки.
Гості молодіжного заходу з міста Запоріжжя: виконавець авторських пісень Makkey та гурт BLESS LIGA, який брав участь в Євробаченні – 2017 в  м.Київ.
  Фестиваль фарб – яскраве різнокольорове дійство, яке  провів МС Віталій (м.Запоріжжя),  не залишив байдужим нікого.
Протягом всього заходу працювали: виїзна торгівля, солодка вата, надувні батути, аква-грим, дитячі електромобілі. 
Організатор заходу відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації , ГО «Любов ближнього», РО ТЧХУ.
Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. 

        



 
Вдділ освіти. молоді та спорту райдержадміністрації