:

«Доторкнись і побач»


На початку літа світ побачило нове українське кіно – короткометражний фільм «Доторкнись і побач», відзнятий за 6 днів у Львові

В центрі сюжету – 11-річна Оленка, яка від народження не може бачити, і мріє про те, аби нарешті дізнатись, який вигляд має наш світ.

Ідея фільму − показати проблему вибору, потребу правильно розставляти життєві пріоритети, показати на прикладі головної героїні, що треба бачити не очима, а серцем.

В четвер, 23 листопада фахівцями із соціальної роботи,Пологівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ( далі - Пологівського РЦСССДМ) спільно з соціальним педагогом Пологівського колегіуму №1 Довбнею Тетяною Юріївною, було проведено перегляд короткометражного соціального фільму «Доторкнись і побач» для учнів 8 класів Пологівського колегіуму №1.

Метою заходу було: висвітлення проблем обмежених можливостей у дітей з інвалідністю та толерантного ставлення до дітей з особливими потребами.

Адже з дітей починається країна, саме діти є нашим майбутнім та лише від нас залежить їх ставлення до себе, до людей з вадами, до людей котрі чогось потребують, до оточуючих, та до нас на схилі років.

Якщо Ви також маєте бажання взяти участь у акціях, для людей котрі цього потребують, звертайтеся до Пологівського РЦСССДМ за адресою: м. Пологи вул. Державна, 75 та за тел. +38066-574-13-62.


Пологівський РЦСССДМ