:

У період з 01.06.2020 по 08.06.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло 162 звернень та повідомлень громадян із яких 12 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

5 фактів крадіжки. Встановлено 3 осіб правопорушників. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Проводяться слідчо-оперативні заходи.

Як повідомлялось раніше, 21 березня близько 02:45 до Пологівського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що на вулиці села Семенівка Пологівського району виявлено труп чоловіка з тілесними ушкодженнями.

Працівниками Управління карного розшуку спільно з Пологівським відділом поліції менш ніж за добу розкрито вбивство неповнолітнього в селі Семенівка Пологівського району. Хлопець (2002 р.н.) помер внаслідок отримання смертельних тілесних ушкоджень, через конфлікт.

Під час огляду місця події було виявлено мопед «Карпати» зі слідами механічного пошкодження. Спочатку розглядалось можливе скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Проте під час подальшого опитування свідків та першочергових слідчо-оперативних заходів було встановлено, що потерпілий, неповнолітній 2002 року народження, отримав тілесні ушкодження від невідомого під час конфлікту. Від отриманих травм місцевий мешканець помер. Так, вжитими оперативно-пошуковими заходами оперативники встановили, що до скоєння злочину причетний чоловік, 2000 року народження.

04.06.2020 року слідчими скеровано до суду з обвинувальним актом кримінальне провадження, відносно чоловіка, 2000 року народження, за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 115 (вбивство) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України.

Також, до суду скеровано кримінальне провадження відносно чоловіка, 1974 року народження, за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів).

Крім цього за вказаний період складено 80 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 58, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 22 адміністративних протоколи.

За вищевказаний період поліцейськими притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) 3 осіб правопорушників.

За даними Пологівського відділу поліції