:

    У період з 02.03.2020 по 10.03.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло 182 звернень та повідомлень громадян із яких 20 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).
      З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 6 фактів крадіжок, відомості внесені до ЄРДР за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Встановлено 5 осіб правопорушників.
    18.11.2019 року о 21:54 до відділу поліції звернулася жінка, 1948 року народження, про те, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала гроші з банківської картки, чим завдала матеріального збитку. Слідчим внесені відомості до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 357 Кримінального Кодексу України. Працівниками кримінальної поліції встановлено, що даний злочин вчинила жінка, 1965 року народження. Жінці повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за вище вказаною статтею, також останній повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка).
     24.01.2020 року до Пологівського відділу поліції звернувся чоловік, 1969 року народження, про те, що невідома особа з домоволодіння викрала особисті речі. Працівниками сектору превенції встановлено особу правопорушника, ним виявився раніше засуджений чоловік, 1985 року народження. Правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України.
     Також за вказаний період слідчими повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) чоловіку, 1980 року народження, його причетність доведена по 2 злочинам.
    1 факт нанесення тілесних ушкоджень. Слідчими внесено відомості до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Триває перевірка.
    5 злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Слідчими внесені відомості до ЄРДР, тривають слідчі дії.
    1 факт шахрайства. Слідчим внесено відомості до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального Кодексу України (Шарайство).
 
   Крім цього за вказаний період складено 89 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 50, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 39 адміністративних протоколи.
    За вищевказаний період поліцейськими притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) 2 осіб правопорушників.
    Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.
 
    12 березня 2020 року у приміщенні Семенівського старостинського округу Пологівської міської ради начальником відділу поліції полковником поліції Смирновим Олегом Валерійовичем буде проводитися особистий прийом громадян з 15:00 по 16:00 годину. Всі охочі можуть звернутися зі своїми скаргами та пропозиціями.
 
      ДТП. 8 березня 2020 року на автодорозі біля с. Шевченка відбулося ДТП між автомобілем ВАЗ 2115 під керуванням чоловіка, 1981 року народження, та скутером «Мустанг» під керуванням хлопця, 2003 року народження, та пасажиркою, 2004 року народження.
     Слідчо-оперативною групою на місці події встановлено, що водій автомобіля ВАЗ рухаючись по вулиці Прощенка с. Шевченка в сторону с. Федорівка на закругленій проїзній частині в право змінив напрямок руху в ліво, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з мопедом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажирка мопеду отримали тілесні ушкодження та їх доставлено до КНП «Пологівська БЛІЛ» для надання медичної допомоги. Транспортні засоби вилучено до Пологівського відділу поліції, слідчим внесені відомості до ЄРДР за ознаками  ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться досудове розслідування.
 
 
За даними Пологівського відділу поліції