:
 

У період з 03.02.2020 по 10.02.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло 137 звернень та повідомлень громадян із яких 14 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 4 факти крадіжок, відомості внесені до ЄРДР за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Встановлено 3 осіб правопорушників.

Так, 04 грудня 2020 року надійшло повідомлення від жінки 1961 року народження про те, що невідома особа з будинку жінки викрала мобільний телефон. Працівниками кримінальної поліції встановлено особу правопорушника, ним виявився чоловік 1986 року народження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Також за вказаний період слідчими повідомлено про підозру жінці, 1955 року народження, яка 10.01.2020 шляхом вільного доступу в кафе «Маяк» викрала мобільний телефон у чоловіка, 1993 року народження.

1 факт нанесення тілесних ушкоджень. 04.02.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від КНП «Пологівська БЛІЛ» Пологівської районної ради Запорізької області, про те, що о 03:25 годині доставлено чоловіка 1960 року народження з ножовими пораненнями. Поліцейськими встановлено, що потерпілий за місцем мешкання зі своїм знайомим розпивали спиртні напої. Між чоловіками виникла сварка, в ході якої зловмисник спричинив тілесні ушкодження чоловіку та зник з місця події. Постраждалий пішов до сусідки з проханням викликати швидку допомогу. Працівниками СКП оперативно встановлено, що злочин вчинив односелець, 1971 року народження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 Кримінального Кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

1 злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального Кодексу України. 7 лютого 2020 року про підозру у вчинені кримінального правопорушення повідомлено чоловіку, 1987 року народження, який за місцем мешкання виготовляв наркотичний засіб.

1 злочин пов’язаний з домашнім насильством. Так, 4 лютого 2020 року до дільничного офіцера поліції звернулася жінка, 1973 року народження, яка просить притягнути до кримінальної відповідальності свого чоловіка, який систематично вчиняє домашнє насильство. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 126-1 Кримінального Кодексу України (Домашнє насильство). Триває досудове розслідування, тривають слідчі дії.

 Крім цього за вказаний період складено 48 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 41, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 7 адміністративних протоколи.

 Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 13 лютого 2020 року у приміщенні Новоселівської сільської ради Пологівського району Запорізької області начальником відділу поліції полковником поліції Смирновим Олегом Валерійовичем буде проводитися особистий прийом громадян з 15:00 по 16:00. Всі охочі можуть звернутися зі своїми скаргами та пропозиціями.

  

За даними Пологівського відділу поліції