:
 У період з 10.02.2020 по 17.02.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло 158 звернень та повідомлень громадян із яких 13 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 7 фактів крадіжок, відомості внесені до ЄРДР за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Встановлено 5 осіб правопорушників.

Також за вказаний період слідчими повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення крадіжка 3 особам правопорушникам по 3 кримінальним провадженням.

3 факти нанесення тілесних ушкоджень. Слідчим внесено відомості до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Також за вказаний період слідчим повідомлено про підозру чоловіку, 1978 року народження, який спричинив тілесні ушкодження жінці.

1 злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Слідчим повідомлено про підозру чоловіку, 1967 року народження, який за місцем мешкання зберігав наркотичну речовину.

1 злочин несплати елементів. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 164 Кримінального Кодексу України (Ухилення від сплати елементів на утримання дітей).

 Крім цього за вказаний період складено 106 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 59, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 47 адміністративних протоколи.

За вищевказаний період поліцейськими притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) 1 особу правопорушника.

12 громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками ст.178 КУпАП (Розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях.)

 Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 20 лютого 2020 року у приміщенні Пологівської міської ради начальником відділу поліції полковником поліції Смирновим Олегом Валерійовичем буде проводитися особистий прийом громадян з 15:00 по 16:00 годину. Всі охочі можуть звернутися зі своїми скаргами та пропозиціями.

 

 

За даними Пологівського відділу поліції