:

У період з 13.04.2020 по 21.04.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло 143 звернень та повідомлень громадян із яких 7 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 1 факт крадіжки.

Так, 17.04.2020 до Пологівського відділу поліції звернувся чоловік, 1969 року народження, про те, що невідома особа з території домоволодіння викрала металеві швелери. Працівниками сектору превенції встановлено особу праворушника, ним виявився місцевий мешканець, 1993 року народження. Слідчим внесено відомості до ЄРДР за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування.

За вказаний період 3 особам правопорушникам повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка) та 1 кримінальне провадження скеровано до суду з обвинувальним актом.

2 тілесних ушкодження. Слідчим внесено відомості до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України. Тривають слідчі дії.

2 факти шахрайства. Так, один з випадків, 14.04.2020 чоловік, 1994 року народження, вирішив придбати в мережі «Інтернет» на сайті «ОЛХ» мотоцикл, зв’язавшись з покупцем перерахував на картку 11 тис. 200 грн., але до теперішнього часу ніякої звістки про покупку, продавець на зв’язок не виходить. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального Кодексу України (шахрайство).

 

Крім цього за вказаний період складено 62 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 51, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 11 адміністративних протоколи.

За вищевказаний період поліцейськими притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) 6 осіб правопорушників.

 

Зусилля поліцейських першочергово направлені на проведення профілактичної роботи із населенням, однак у той же час наголошуємо, що за порушення карантинних обмежень передбачено адміністративна відповідальність.

 

 

За даними Пологівського відділу поліції