:

У період з 14.10.2019 по 21.10.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 141 звернення та повідомлень громадян із яких 11 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 8 заявам та повідомленням. 

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 7 фактів крадіжок.

Так, 14 жовтня працівниками кримінальної поліції встановлено особу правопорушника який з приватного домоволодіння жінки 1978 року народження мешканки с. Воскресенка викрав побутові речі. Правопорушником виявився раніше засуджений чоловік 1994 року народження, якому 17 жовтня повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Також за вищевказаною статтею працівниками сектору превенції встановлено 2 раніше засуджених осіб, які з території домоволодінь громадян викрали побутові речі. Правопорушникам повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за вищевказаною статтею.

1-факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

1-факт незаконної порубки лісу. Так, працівниками сектору патрульної поліції в ході патрулювання було помічено чоловіка, який незаконно перевозив спиляні дерева. В ході бесіди було встановлено, що дані дерева він спиляв у лісосмузі в селі Інженерне, чим вчинив правопорушення передбачене статтею 65 КУпАП (Незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур і молодняка).

Також в ході проведення організаційно профілактичних заходів під умовною назвою «Безпека дорожнього руху це – життя», який розпочався з 1 жовтня 2019 року працівниками сектору реагування патрульної поліції складено 205 адміністративних протоколи, а саме:

-102 постанови за порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами;

- 54 інші порушення;

- 19 протоколів за порушення правил дорожнього руху пішоходами;

- 14 порушення правил руху через залізничні переїзди;

- 4 порушення керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

 Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 

 За даними Пологівського відділу поліції