:
 

У період з 17.02.2020 по 24.02.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло 131 звернень та повідомлень громадян із яких 8 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 3 факти крадіжок, відомості внесені до ЄРДР за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Встановлено 2 осіб правопорушників.

18 лютого 2020 року о 14:24 до відділу поліції звернулася жінка, 1971 року народження, про те, що невідома особо протягом доби викрала велосипед, який знаходився у під’їзді. Працівниками карного розшуку встановлено особу, яка вчинила злочин, ним виявився чоловік, 1981 року народження, раніше засуджений. Слідчим відкрито кримінальне провадження, речовий доказ вилучено та правопорушника буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

18 лютого 2020 року о 15:50 до відділу поліції надійшло повідомлення від жінки (співвласниці) магазину ФОП Федосюк, про те, що невідома особа викрала речі з магазину, чим завдала матеріального збитку. Працівниками сектору превенції встановлено особу правопорушника, нею виявилась жінка, 1982 року народження, раніше не засуджена. Слідчим внесено відомості до ЄРДР за фактом крадіжки. Триває досудове розслідування.

Також за вказаний період слідчими повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) чоловіку, 1980 року народження, його причетність доведена по 2 злочинам.

1 факт нанесення тілесних ушкоджень. До Пологівського відділу поліції 23 лютого 2020 року звернулася жінка, 1956 року народження, про те, що її сусід наніс їй тілесні ушкодження. Слідчими внесено відомості до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Триває перевірка.

1 злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Слідчим Пологівського відділу поліції в ході розслідування кримінального провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 320 Кримінального Кодексу України, встановлено, що 02.09.2019 року в одній з аптек міста Пологи провізор реалізувала без рецепту таблетки комбінованого лікарського засобу чоловіку, 1989 року народження. Своїми діями провізор порушила встановлені правила відпуску комбінованих наркотичних лікарських препаратів, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України. 18.02.2020 року слідчим повідомлено про підозру жінці, 1960 року народження, у скоєнні кримінального правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 320 Кримінального Кодексу України (Порушення правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів).

 Крім цього за вказаний період складено 89 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 50, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 39 адміністративних протоколи.

За вищевказаний період поліцейськими притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) 2 осіб правопорушників.

 Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 27 лютого 2020 року у приміщенні Воскресенської об’єднаної громади начальником відділу поліції полковником поліції Смирновим Олегом Валерійовичем буде проводитися особистий прийом громадян з 15:00 по 16:00 годину. Всі охочі можуть звернутися зі своїми скаргами та пропозиціями.

  

За даними Пологівського відділу поліції