:

   У період з 20.04.2020 по 27.04.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло 140 звернень та повідомлень громадян із яких 13 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).
   З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 3 факти крадіжки.
   Так, 22.04.2020 до Пологівського відділу поліції звернувся чоловік, 1984 року народження, про те, що невідома особа шляхом виривання запірного засуву вхідних дверей проникла до будинку заявника, звідки скоїла крадіжку електричного інструменту та бензопили, спричинивши матеріальні збитки. Працівниками сектору кримінальної поліції встановлено особу праворушника, ним виявився місцевий мешканець, 2000 року народження. Слідчим внесено відомості до ЄРДР за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування.
   Також, 24.04.2020 року надійшло повідомлення від чоловіка, 1986 року народження про те, що невідомі особи, з якими розпивав спритні напої, викрали з будинку ноутбук та мобільний телефон. Слідчим внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України.           Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб правопорушників.

  За вказаний період 2 особам правопорушникам повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка) та 5 кримінальних проваджень скеровано до суду з обвинувальним актом.
2 тілесних ушкодження. Слідчим внесено відомості до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України. Тривають слідчі дії.
2 факти шахрайства. Так, 22.04.2020 року до відділу поліції надійшло повідомлення від чоловіка, 1978 року народження, про те, що знайомий 1982 року народження, взяв без відома у користування електроінструмент та не повертає. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 190 Кримінального Кодексу України (шахрайство).
1 факт підпалу. 23.04.2020 о 01:02 до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення, від охоронця ТОВ «Романцов і Ко» про те, що здійснено підпал адміністративної будівлі підприємства.

   Працівниками поліції на місці пригоди встановлено, що невідомі особи кинули у вікно адміністративної будівлі (контора) легкозаймисту речовину, в результаті чого відбулося загорання однієї з кімнат. Пожежа погашена силами охоронця, нічого не викрадено.
Проведено першочергові слідчі дії, з місця події вилучено речові докази. Слідчим внесено відомості до ЄРДР за ознаками ч. 2 ст. 194 Кримінального Кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Проводяться слідчо-розшукові заходи.
 
Також, в ході розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ) 25.04.2020 року працівниками поліції проведено санкціонований обшук за місцем мешкання чоловіка, 1975 року народження, в ході якого виявлено та вилучено пістолет-кулемет системи «Шпагіна», вісім штик ножів різних модифікацій, а також кавалерійська шабля, вказане зберігав без мети збуту.
Вилучене направлено на дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Триває досудове розслідування.
 
Крім цього за вказаний період складено 71 адміністративний протокол, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 47, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 24 адміністративних протоколи.
За вищевказаний період поліцейськими притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) 5 осіб правопорушників.
 
 
За даними Пологівського відділу поліції