:

У період з 25.11.2019 по 02.12.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 121 звернень та повідомлень громадян, із яких 16 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 4 факти крадіжок. Відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення за статтею 185 Кримінального Кодекс України (Крадіжка). Встановлено 1 особу правопорушника.

9 фактів крадіжок з магазину «Аврора». Працівниками карного розшуку встановлено особу правопорушника, жінку 1971 року народження, яка в період вересня здійснювала крадіжки товару з прилавків магазину. Причетність доведена по 9 злочинам, слідчим повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) та вказані кримінальні правопорушення скеровано до суду з обвинувальним актом.

1 факт порубки. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 246 Кримінального Кодексу України (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу.)

5 фактів тілесних ушкоджень. Слідчим відкрито кримінальні провадження, триває перевірка та встановлення всіх обставин події.  

За вказаний період слідчим повідомлено про підозру чоловіку 1962 року народження за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Причетність доведена по 2 злочинам та кримінальні провадження скеровано до суду з обвинувальним актом.

Також слідчим повідомлено про підозру та скеровано до суду кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) та ч. 1 ст. 357 Кримінального Кодексу України (Викрадення привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) стосовно жінки 1978 року народження, яка викрала банківську картку у чоловіка 1967 року народження та зняла кошти з рахунку. Причетність доведена по 2 злочинам.

Крім цього за вказаний період складено 87 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 58, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 29  адміністративних протоколи.

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 

 

За даними Пологівського відділу поліції