:


 

У період з 27.01.2020 по 03.02.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло 128 звернень та повідомлень громадян із яких 7 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 4 факти крадіжки.

Так, до Пологівського відділу поліції о 17:05 надійшло повідомлення від жінки 2000 року народження, про те, що невідома жінка здійснила крадіжку 5 пачок сигарет з прилавку магазина «Лідер» по вулиці Магістральній, чим завдала матеріального збитку. Працівниками сектору кримінальної поліції по «гарячих слідах» встановлено особу правопорушника, нею виявилась дівчина 1994 року народження. Триває розслідування, встановлюються всі факти події.

У чоловіка 1978 року народження, мешканця міста Пологи, 28.01.2020 у період часу з 11:40 до 12:15 невідома особа з картки Приватбанку викрала гроші у сумі 2100,00 грн.

До Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від чоловіка 1950 року народження, мешканця села Українське про те, що невідома особа вночі з домоволодіння заявника викрала електричні інструменти, чим завдала матеріального збитку.

31.01.2020 року звернувся керівник магазину, про те, що невідома особа з магазину «Єва» викрала товар з прилавку, чим завдала матеріального збитку на суму 717,00 грн. Працівниками сектору кримінальної поліції на даний час тривають оперативно-розшукові заходи.

За всіма фактами слідчим внесені відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення за ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка).

1 факт несплати аліментів. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 164 Кримінального Кодексу України (Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей).

Дільничним офіцером поліції сектору превенції працюючи на закріпленій за ним території, а саме в селі Семенівка, Пологівського району помічено та затримано у порядку ст. 208 Кримінального Кодексу України чоловіка 1974 року народження, який перебував у розшуку, ухилявся від виконання рішення суду за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка).

Крім цього за вказаний період складено 119 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 78, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 41 адміністративних протоколи.

За ознаками адміністративного правопорушення передбаченого ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння) притягнуто 1 особу правопорушника.

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 6 лютого 2020 року у приміщені Григорівської сільської ради начальником відділу поліції полковником поліції Смирновим Олегом Валерійовичем буде проводитися особистий прийом громадян з 15:00 по 16:00. Всі охочі можуть звернутися зі своїми скаргами та пропозиціями.

 

 За даними Пологівського відділу поліції