:

   Герої нашого часу – бійці добровольчих батальйонів 

   У цьому році вперше 14 березня  в Україні відзначали День українського добровольця. В цей день 2014 року відбувся перший відкритий вогневий бій у Харкові на вулиці Римарській російсько-українського протистояння, в ході якого українські сили відбили штурм проросійських бойовиків.
 Саме добровольці, як один, без жодних вагань, без примусових повісток піднялися на захист України. Сьогодні ці добровольчі батальйони  суттєво доповнюють регулярні війська України.
 Наразі пишеться історія нашої державності, яку своїми подвигами прописують українські добровольці. Історія війни розпочне свої сторінки з протидії агресії російської окупації українськими добровольцями – тими, хто пішов по мобілізації до лав ЗСУ, тими, хто пішов за власним бажанням в добровольчі батальйони, тими, хто залишився вірним присязі військовослужбовця. 
 У Пологівській СРШ І-ІІІ ступенів № 2 відбувся захід  «Герої нашого часу – бійці добровольчих батальйонів».  Учні 6-А класу разом з класним керівником Т.Я.Перебейнос підготували та провели виховний захід до дня українського добровольця. 
 Гостями заходу стали демобілізовані учасники АТО, які на даний час проходять службу в ЗСУ, учасники добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Андрій Мухін та Дмитро Суровий,  морські піхотинці 36 окремої бригадної артилерійської групи підполковник Олексій Міняйлов, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Павло Капітонов, координатор Центру АТО при райдержадміністрації Ангеліна Устименко.  

                                                         

 По закінченню урочистої частини відбувся «круглий стіл» під час якого діти разом з гостями смакували чаєм і солодощами та спілкувались. Учні задавали питання  та отримували цікаві відповіді про військове життя.    Військовослужбовці щиро дякували учням за підтримку,адже перш за все саме діти надихають на боротьбу та перемогу.

                                                                                                                                                                                             


За інформацією відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації