:
У квітні 2017 року в Пологівській райдержадміністрації проведено І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в номінаціях: «Кращий керівник» і «Кращий спеціаліст».
Метою проведення конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців, а також виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених працівників, які успішно та ініціативно виконують службові обов'язки, мають організаторські здібності, що грунтуються на сучасних знаннях.
Участь у конкурсі взяли 6 державних службовців. Традиційно учасники конкурсу  виконали завдання з комплексного тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу та чинного антикорупційного законодавства, ситуативні завдання на складання ділового документа,  тестові і практичні завдання на предмет володіння персональним комп’ютером.
Завдяки набутому досвіду, творчості, сумлінню держслужбовці показали високі результати у виконанні різноманітних завдань, виявили себе достойними, кваліфікованими спеціалістами.
В номінації «Кращий керівник» переможцем визнана Пісковець Зоя Анатоліївна, начальник архівного відділу райдержадміністрації, а в номінації «Кращий спеціаліст» – Кривошей Тетяна Сергіївна, державний реєстратор відділу з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації.
    4 державні службовці стали лауреатами Конкурсу.                
В номінації «Кращий керівник»: Крутько Ірина Вікторівна - начальник відділу прийому громадян управління соціального захисту населення райдержадміністрації та Тоцька Олена Олексіївна – начальник відділу доходів управління фінансів райдержадміністрації.
В номінації «Кращий спеціаліст»: Кучер Олена Костянтинівна – головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва і цивільного захисту райдержадміністрації та Срібна Людмила Миколаївна – головний спеціаліст сектору контролю управління соціального захисту населення райдержадміністрації.
Piccy.info - Free Image Hosting