:

Кінсько-Роздорівський СБК дав звітний концерт «Осінній калейдоскоп сільського життя»


18 листопада колективом Кінсько-Роздорівського СБК дано звітний концерт під назвою «Осінній калейдоскоп сільського життя».

Директор закладу Людмила Колісник і художній керівник Оксана Дмитренко підготували зі своїми вихованцями 20 номерів, з яких більшість були театралізовані.

На концерті працювала комісія у складі начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Марини Діденко, директора Пологівського районного організаційно-методичного центру Світлани Колісник.

На концерт завітали почесні гості – Воскресенський сільський голова Микола Гузенко, староста села Кінські Роздори, селища Магедове та села Лозове Сергій Зубенко, начальник відділу освіти, молоді,та спорту, культури та туризму Воскресенської сільської ради Олександр Лазаренко та його спеціаліст-Олена Волошина.

В фойє закладу працювала виставка робіт місцевих майстрів народного мистецтва Валентини Оксани Дмитренко, Валерії Колісник, Ірини Жук, Любові Бут, Аліси Закарлюки, Тіни Бідної, Любові Сур.

Нещодавно після реконструкції почав працювати заклад. В залі не було вільних місць, був справжній аншлаг.

Ведучі концерту Валерія Колісник і Владислав Андрєєв знайомили присутніх з народними обрядами, розповідали про колективи закладу, про їх досягнення.

В програмі виступали вокальний колектив «Дивоцвіт»; театральний колектив «Натхнення»; дитячий вокальний колектив (акомпаніатор Микола Мережко); молодша, середня і старша групи танцювального гурту «Квітень»; Людмила Колісник, Настя Шило, Осана Дмитренко, Ольга Гатун, Марина Терентьєва, Валерія Колісник, Лариса Федчук.

Зі словами привітань з нагоди Дня працівників сільського господарства до присутніх звернулись голова Воскресенської сільської ради Микола Гузенко, староста села Кінські Роздори, селищ Магедове та Лозове Сергій Зубенко. Вони також подякували митцям за концерт, вручили вокальному гурту «Дивоцвіт», лауреатам обласного конкурсу «Вольниця», подяки і солодощі.

Начальник відділу культури райдержадміністрації Марина Діденко підвела підсумки звітного концерту, у своєму виступі підкреслила, що професіоналізм колективів росте і вручила директору закладу Сертифікат, що засвідчує виборене колективом Кінсько-Роздорівського СБК ІІІ місце у рейтингу показників закладів культури району.

В програмі були тематичні театралізовані композиції патріотичного спрямування до Дня вшанування жертв голодоморів в Україні, до Дня Гідності та Свободи. Хвилиною мовчання вшанували героїв, які віддали життя за незалежність нашої країни.

У фіналі під вокально-хореографічну композицію «Слава Україні!» зал аплодував виконавцям стоячі.


За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації