:

  

На Пологівщині тривають зустрічі із сім’ями, які прихистили дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

   20 липня відбувся черговий виїзд оперативної групи в рамках проведення районної акції «Родинний затишок».
  За місцем проживання було відвідано сім’ї опікунів, піклувальників, прийомні сім’ї, які проживають на території Пологівського району, з метою обговорення проблемних питань та окреслення шляхів їх вирішення, надання консультацій щодо виховання та утримання дітей.
   В процесі спілкування з опікунами, піклувальниками, прийомними батьками встановлено, що стосунки між дітьми та ними доброзичливі, довірливі. Для підопічних дітей створено належні умови для життя та розвитку. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, виховуються у затишній, теплій атмосфері, відчуваючи себе по-справжньому вдома.
   В ході зазначених зустрічей було відвідано 12 сімей, в яких проживає 30 дітей.
   У відповідності до розпорядження голови Пологівської райдержадміністрації від 10.02.2017 № 49 «Про проведення районних профілактичних заходів у 2017 році» у заході взяли участь: спеціалісти служби у справах дітей Пологівської райдержадміністрації, інспектор ЮП СП Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області, фахівець із соціальної роботи Пологівського РЦСССДМ.

   Зустрічі із сім’ями відбулися на території Пологівської міської ради, Пологівської сільської ради, Вербівської сільської ради, Інженерненської сільської ради.

Служба у справах дітей райдержадміністрації