:

 «Надання гуманітарної допомоги сім’ям, які знаходяться у складних життєвих обставинах»

В сучасному українському суспільстві сім’я потерпає від багатьох негативних факторів: погіршення матеріального становища родини, збільшення кількості розлучень, наркоманії, алкоголізму, ВІЛ/СНІДу, перейняття негативного способу життя своїх батьків, ведення аморального способу життя одного із подружжя, що призводять до збільшення кількості сімей соціального ризику, які потрапляють у складні життєві обставини і не можуть їх самостійно подолати.

Пологівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Пологівський РЦССССДМ) постійно надає різні види соціальних послуг сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах і потребують допомоги, сприяє у задоволенні соціальних потреб сімей та їх дітей.

Одним із видів соціальної допомоги є надання гуманітарної допомоги сім’ям, які знаходяться у складних життєвих обставинах.

В п’ятницю, 10 листопада, фахівцями із соціальної роботи, спільно з волонтерами Пологівського РЦСССДМ було проведено акцію «Надання гуманітарної допомоги сім’ям, які знаходяться у складних життєвих обставинах».

Представниками центру було відвідано 2 сім’ї, та передано речі, взуття, іграшки, які надали небайдужі жителі міста.

Метою акції було: надання допомоги сім’ям, котрі цього потребують.

Пологівський РЦСССДМ висловлює подяку жителям міста, що не залишились байдужими до проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та взяли участь у зборі гуманітарної допомоги.

Якщо ви також маєте бажання взяти участь у акціях з надання гуманітарної допомоги людям, які цього потребують, звертайтеся за адресою: м. Пологи вул. Державна, 75 та за тел. +38066-574-13-62.


Пологівський РЦСССДМ