:
    Управління соціального захисту населення неодноразово повідомляло через засоби масової інформації про монетизацію частини зекономлених субсидій.
Монетизації підлягають невикористані суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення в обсягах, що не перевищують вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт г електричної енергії.
    Підприємства виробники/виконавці послуг з газо-,електропостачання надали до управління соціального захисту населення списки осіб-одержувачів послуг із зазначенням суми невикористаної субсидії для подальшого перерахування на особовий рахунок в банківській установі або виплати її через відділення поштового зв’язку. На сьогодні до управління соціального захисту населення звернулося 156 отримувачів субсидії для відшкодування послуг з електропостачання для індивідуального опалення та 641 – з газопостачання.   Нагадуємо, що до 1 вересня цього року пологівцям, які зекономили субсидію, потрібно  подати заяву  до управління соціального захисту населення на монетизацію субсидії.

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації