:

  «Нічне життя» - не для дітей!

   З метою виявлення безпритульних та бездоглядних дітей, недопущення продажу алкогольних і тютюнових виробів дітям, випадків втягнення дітей до вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів, порушень прав дітей, порушення правил громадського порядку неповнолітніми особами, службою у справах дітей районної державної адміністрації спільно з відділом освіти, молоді та спорту Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області, Пологівським відділом поліції ГУНП в Запорізькій області, та Пологівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, 01.09.2017 було проведено профілактичний рейд «Правопорушник».
   Під час виїзду було охоплено території: Пологівської міської ради, Новоселівської сільської ради та Федорівської сільської ради.
В ході профілактичного рейду було перевірено: кафе-бар, вечірні дискотеки, магазин, парк, дитячий майданчик, літні майданчики біля магазинів, нічний клуб.
   За результатами вищевказаного профілактичного заходу правопорушень, вживання спиртних, наркотичних чи тютюнових засобів неповнолітніми під час перебування у громадських місцях не виявлено.

Служба у справах дітей райдержадміністрації