:

 «Обережно батьки - діти як ви!!»

Коли в вашому житті з’являється дитина ви вже стаєте прикладом для наслідування. Кожного разу, коли ви говорите, робите певну дію або реагуєте на когось чи щось, ваша дитина спостерігає за вашою поведінкою.

Важливо дитині бачити гарний приклад своїх батьків. Адже відомо, що модель поведінки батьків в тій чи іншій ситуації є більш авторитетною для дитини, ніж довгі повчання, що добре, а що погано. Так, діти навчаються від нас, дорослих. Вони переймають не лише наші звички, а й поведінку в різних життєвих ситуаціях, смаки, вподобання. Навіть таланти дитини певною мірою залежать від прикладу дорослих.

Тому, подобається вам це чи ні, для ваших дітей ви вже є прикладом для наслідування. І справа тільки в тому, щоб бути позитивним прикладом та ще й якомога частіше.

У вівторок, 14 листопада фахівцями із соціальної роботи, спільно з волонтерами Пологівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ( далі - Пологівського РЦСССДМ) було проведено акцію «Обережно батьки - діти як ви!!!».

Представниками Пологівського РЦСССДМ разом з волонтерами було розповсюджено інформаційно-просвітницькі матеріали, в яких було описано які можуть бути негативні наслідки поведінки батьків, в першу чергу для своїх дітей.

Метою акції було: повідомити що діти, це «дзеркало» батьків, дивлячись на яких, повністю наслідують їх. Закликати батьків, бути гарним прикладом для своїх дітей та пояснити, що рано чи пізно дитина прийме приклад батьків, а не їх поради. Адже не дарма існує вислів « Не поспішай виховувати дітей, а спочатку виховай себе»

Якщо ви потребуєте інформації, щодо вирішення проблем батьківства, або вирішення розбіжностей в стосунках з дітьми звертайтеся за адресою: м. Пологи вул. Державна, 75 та за тел. +38066-574-13-62.


Пологівський РЦСССДМ