:

«Переїзний кінотеатр «Фестиваль військово-патріотичного кіно «Позивний Зеніт»


В Пологівському районі триває фестиваль військово-патріотичного кіно «Позивний Зеніт».

26 жовтня 2017 року в ДНЗ «Чубарівський Центр ПТО» працював переїзний кінотеатр військового патріотичного кіно «Позивний «Зеніт». Захід відбувався за сприянням депутата районної ради - директора ДНЗ «Чубарівський Центр ПТО» Андрія Зелєнцова. Учні ліцею, серед яких були присутні тимчасово переміщенні особи з зони проведення воєнних дій, які навчаються в закладі, переглянули «Позивний Зеніт. Фільм 1» та «Позивний Зеніт. Фільм 5».

На початку заходу головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації Наталія Оленець провела для учнів ліцею короткий екскурс по п’яти частинам фільму «Позивний «Зеніт», зауваживши, що кінофестиваль відбувається за ініціативи та підтримки голови облдержадміністрації Костянтина Бриля. Кінодемонстрація проводиться державним кінодемонстратором Максимом Чеберко.

Працівниками та учнями ДНЗ «Чубарівський Центр ПТО» на виховних годинах буде здійснено обговорення переглянутих кінострічок.

Кінофестиваль військового патріотичного кіно «Позивний «Зеніт» в районі триває. Для замовлень додаткових сеансів в РЦ «Юність» або замовлень роботи переїзного кінотеатру з кінострічками звертайтесь до головного спеціаліста відділу культури і туризму райдержадміністрації Наталії Оленець за тел. 0999239279.

Кінострічки вже переглянули більше 1000 мешканців району.



За інформацією відділу культури і туризму РДА