:
   

  Перемога «Тріумфалу» у конкурсі «Баянне коло на Запоріжжі»

  22 квітня в Запорізькому  музичному  училищі імені П. Майбороди відбувся другий Всеукраїнський конкурс баяністів-акордеоністів «Баянне коло на Запоріжжі». Засновниками цього конкурсу виступають Міністерство культури України, Департамент культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації, Національна Всеукраїнська музична спілка й комунальні заклади «Запорізьке музичне училище ім. П. Майбороди» та «Обласний методичний центр культури і мистецтва» Запорізької обласної ради.
  В конкурсі взяли участь близько ста баяністів. Це виконавці з Луцька, Львова, Харкова, Чернігова, Сум, Генічеська, Поліг та інших міст. За Положенням учасниками можуть бути  як початківці- учні шкіл естетичного виховання, студенти коледжів, музичних академій, так і визнані, професійні виконавці та викладачі.
  Квартет викладачів Пологівської районної дитячої школи мистецтв "Тріумфал" став лауреатом І преміі Всеукраїнського конкурсу "Баянне коло на Запоріжжі". Учасники квартету нагороджені відповідним документом, медалями і грошовою премією.
Вітаємо Раїсу Повод, Дмитра Апаріна, Катерину Храмцову, Лесю Делі-Осман з перемогою!



Відділ культури і туризму райдержадміністрації