:

 Пісні народжені в АТО

У місті Мелітополь відбувся Всеукраїнський фестиваль «Пісні народжені в АТО». У цьому заході брали участь ветерани АТО з різних регіонів України. Пологівці теж відвідали цей фестиваль. У складі делегації від району були: учасник бойових дій, військовослужбовець 36 ОБМП Сподін Дмитро зі своєю коханою дівчиною Анею, демобілізований учасник АТО Каплун Олег, дружина учасника АТО, волонтер Кальченко Тетяна, волонтери з села Григорівки Зиза Світлана та Зиза Олег, вчитель КУ «Пологівська СРШ № 2», керівник обласного гуртка патріотичного виховання Перебейнос Тетяна, учнівська молодь СРШ № 2, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту РДА Устименко Ангеліна.

Пісні, що звучали зі сцени, пронизували кожного в залі то сумом, то відчаєм і болем, то вірою в наших військових і перемогу. Кожен, хто виходив на сцену не просто виконував пісні,а знову і знову переживав події, які спонукали написати рядки.

Наскільки болюче ми відчуваємо біль втрат, наскільки нестерпним є подих війни, але саме це – крок на шляху становлення сильної нації та незалежної держави.

Приємним бонусом для нас став показ фільму «Січ», який презентував славетний Кіборг Запорізького краю, головний герой фільму В’ячеслав Зайцев. В’ячеслав залюбки дозволив нам показати фільм 24 листопада на обласному уроці мужності, який відбудеться в м. Пологи в КУ «Культурний центр «Гірник» ПМР. Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до заходу патріотичного виховання молоді.


За інформацією відділу освіти, молоді та спорту РДА