:
   Одним із основних завдань Пологівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є підтримка та розвиток волонтерського руху. На сьогодні волонтерський рух є одним з дієвих засобів реалізації державних програм щодо соціальної роботи з населенням.
   Так, Пологівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на сьогодні має 33 своїх волонтери. Основні напрямки, за якими вони працюють – це соціальна робота з сім’ями, дітьми та молоддю, які опинились в складних життєвих обставинах, профілактика правопорушень та негативних явищ у молодіжному середовищі.
   За проявлену ініціативу у волонтерській діяльності, активність та щирість у добрих вчинках до вразливих верств населення, що включає в себе безкорисність та благодійну діяльність, 1 вересня, у День знань, були нагороджені подякою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» 9 волонтерів, які виявили бажання приділити свій вільний час соціальній роботі, і які є студентами ДНЗ «Пологівський професійний ліцей».
   З привітаннями та найкращими побажаннями виступила фахівець із соціальної роботи Шингур К.М., яка побажала студентам бути серйозними до себе та навчання, гарно вчитися, не лінуватися, докладати зусиль аби опановувати обрані професії і в подальшому стати кваліфікованими спеціалістами, адже кожна професія по-своєму особлива і сьогодні суспільство та світ потребує хороших спеціалістів в будь-яких галузях господарства – і економіста, і електрика, і лікаря , і кухаря.
  Дорога молодь! Всіх бажаючих стати волонтерами запрошуємо до Школи волонтерів Пологівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.






Пологівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді