:

   Пологівські юні пожежні стали кращими в області 

     12 квітня 2017 року у Палаці дитячої та юнацької творчості м. Запоріжжя відбувся обласний етап ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, у якому Пологівський район представляла дружина юних пожежних гімназії «Основа», переможець районного та зонального етапів.  
      На фестивалі панував дух змагання і азарту. Гімназійна команда у складі  Діденко Марії, Драбчука Іллі, Товстоног Вікторії, Мороки Миколи, Бондюка Віталія і Тоцького Дмитра показала вміння в'язати рятувальні вузли, надавати першу допомогу при травмах та рятуванні потопаючого. Та найбільше вразила присутніх оригінальним, цікавим творчим виступом. Впевнено, а головне краще від усіх подолати конкурсні випробування і вибороти почесне І-е місце допомогла гімназистам ретельна підготовка під керівництвом заступника директора гімназії з виховної роботи Донець Альбіни Валеріївни, педагога-організатора Онищук Юлії Олександрівни та  вчителя музичного мистецтва Глух Наталії Вікторівни. 
    Вітаємо дружину юних пожежних Пологівської гімназії «Основа», вчителів, які готували команду, з почесним І-м місцем в обласному етапі фестивалю. Попереду  у переможців підготовка до всеукраїнських змагань, тож  бажаємо подальших перемог.

                                                          

  За інформацією відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації