:

  Вищі військові навчальні заклади оголосили додатковий прийом до 07 серпня 2017 року для здобуття вищої освіти за ступеннями «бакалавр», «спеціаліст» та «магістр» за спеціальностями, формами навчання в межах ліцензованого обсягу.
  До військових інститутів приймаються юнаки , які мають повну загальну середню освіту та виявили бажання здобути вищу освіту віком від 17 до 21 року. Навчання здійснюється за кошти державного бюджету. Під час навчання курсанти забезпечуються безкоштовним житлом, обмундируванням, харчуванням і одержують грошове забезпечення. У казармах є необхідне побутове обладнання та забезпечені умови для повноцінного відпочинку.
  Вступники, що виявили бажання вступити до вищих військових навчальних закладів для оформлення особової справи кандидата на навчання подають заяву з пакетом документів до Пологівського районного військового комісаріату до 05 серпня 2017 року.
   Мінімальний бал ЗНО – 100.
   Заробітна плата офіцера від 8000 грн.
  В цьому році набір на навчання оголошують наступні вищі навчальні заклади:
- Харківський національний університет повітряних сил ім. Івана Кожедуба;
- Національна академія сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного;
- Військова академія м. Одеса
- Житомирський військовий інститут імені С.П.Корольова.

  З більш детальною інформацією та повним переліком спеціальностей можна ознайомитись в Пологівському РВК за адресою: м.Пологи, вул.Єдності, 4 (каб.7) тел.0952222692.

За інформацією юридичного відділу райдержадміністрації