:

                                                            Призовник -2017
   У вересні 2017 року на базі військової частини пп В0105 комунальним закладом «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації організовано проведення фіналу обласного військово-спортивного конкурсу для працюючої та студентської молоді «Призовник – 2017».
   17 команд працюючої та студентської молоді призивного віку, які навчаються та допущені до служби у лавах Збройних сил України, отримали нагоду випробувати свій фізичний, духовний, морально-психологічний стан.
   Під час програми змагань команди взяли участь у таких видах випробувань: стрільба в електронному тирі; спеціалізований кросс; домедична допомога в умовах бойових дій; військово-прикладна естафета; розбирання та збирання зброї; підтягування у бронежилеті; виконання нормативів у засобах захисту, а також у конкурсі строю та пісні.
   Пологівський район цьогоріч представляла команда Пологівського профісійного ліцею.
   Представники Пологівщини виборили друге місце у командній естафеті та гідно зарекомендували себе в ході всіх змагань. Кожен учасник команди приміряв на себе нелегку ношу військовослужбовця ЗСУ.
   Пологівська райдержадміністрація щиро вдячна керівництву ДЗ «Пологівський професійний ліцей» за участь у змаганнях та учням за активну боротьбу в конкурсі.








Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації