:

   Про відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Європі

        У районі пройшли урочистості присвячені  Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом у Європі. Заходи щодо вшанування ветеранів війни, нинішніх захисників Вітчизни- учасників антитерористичної операції розпочалися задовго до свята.
    Вже традицією стала  участь підприємств,  установ, організацій району в обласному телемарафоні «Пам’ять». На сьогодні від Пологівського району взяли участь  33 учасники та перераховані кошти на рахунок у сумі 39412.50  грн.. Кошти можуть ще надходити впродовж травня місяця поточного року, тому остаточна сума,  яка надійшла на рахунок від Пологівського району буде визначена на початок червня 2017 року.4 травня делегація  від Пологівського району взяла участь в обласному телемарафоні «Пам’ять» в  м. Запоріжжя.
        Забезпечено виплату 1221 ветерану війни до 5 травня 2017 року одноразової грошової допомоги  відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  у сумі 732300 грн.. 
       Проведено виплату одноразової грошової допомоги 6 учасникам бойових дій Другої світової війни 1941-1945 років за рахунок коштів обласної програми  « Назустріч людям»  на 2015-2019 роки у сумі 3000 грн.
     Голова районної державної адміністрації Крупський А.Є., голова районної ради Покутній О.П., міський голова Коноваленко Ю.А.  відвідали  19 ветеранів війни, які брали безпосередню участь у бойових діях, та вручили їм до Дня Перемоги  продуктові набори. Крім цього за ініціативою депутатського корпусу нашого району цим ветеранам було перераховано по 1000 гривень.   Заходи проведені в рамках районної Програми соціальної підтримки ветеранів війни, праці, інвалідів та інших малозабезпечених громадян, які потребують допомоги «Назустріч людям на 2015-2017 роки».

    
 
 

    За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації