:

«Про відзначення Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва в Запоріжжі»


З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва 07 листопада Департаментом культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації в Запорізькому музично-драматичному театрі ім. В. Магара проведені урочистості.

На свято завітали делегації з кожного куточка нашої області, у тому числі 40 працівників культури Пологівщини.

Усіх в фойє театру вітав оркестр театру виконанням музичних шлягерів.

Під час урочистої частини керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко за вагомий внесок у розвиток культури області вручила нагороди культпрацівникам і серед них провідний методист Пологівського організаційно-методичного центру Тетяна Костинська, яка перемогла в обласному конкурсі в номінації «Фахівець з охорони культурної спадщини». Тетяна Костинська за перемогу в конкурсі відзначена грошовою винагородою (з обласного бюджету).

Гостям заходу було подаровано справжнє свято - перегляд вистави М. Старицького «За двома зайцями» в новій обробці.

Працівникам культури не часто доводиться бувати на обласних дійствах, а цього року організатори урочистостей створили атмосферу свята людям, які завжди дарують свята іншим.

Участь у цьому заході - це обмін досвідом, спілкування з колегами, майстер-клас з проведення культурологічних акцій, роботи ведучих, гри акторів, це має вагомий методичний ефект для проведення місцевих свят.


За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації