:
   З урахуванням вимог чинного законодавства в облдержадміністрації відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізуватися у 2018 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
     Попередній конкурсний відбір пройшли такі проекти регіонального розвитку на території  Пологівського району:
   1. Реконструкція водопроводу по вул. Єдності від буд. 30 до перехрестя провулку Станційний з вул. Державна у м. Пологи Запорізької області – обсяг фінансування 2127,868 тис.грн.
   2. Реконструкція водопроводу по вул. Державній від провулку Станційний до вул. імені Героя України Сацького В.А. і далі по вул. імені Героя України Сацького В.А. до вул. Єдності у м. Пологи Запорізької області – обсяг фінансування 3679,510 тис.грн.
    3. Реконструкція футбольного поля стадіону по вул. Севастопольська, 35 в м. Пологи Запорізької області – обсяг фінансування 3134,333 тис.грн.
   4. Реконструкція адміністративно-побутової будівлі стадіону по вул. Севастопольська, 35 в м. Пологи Запорізької області – обсяг фінансування 1103,491 тис.грн.
   Зазначені вищеі проекти надані до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які рекомендовані до фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році.
 
За інформацією відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації