:
Проведена перевірка місць прийому металобрухту

     27 вересня 2017 року робочою групою з питань впорядкування господарської діяльності, пов’язаною з металобрухтом Пологівської райдержадміністрації проведено перевірку місць прийому металобрухту на відповідність вимогам діючого законодавства, наявності фактів незаконного прийому промислового металобрухту, в тому числі кабельно-провідникової продукції.

     На сьогодні в області залишається загрозлива ситуація, пов’язана зі збільшенням кількості випадків зловмисного пошкодження майна та обладнання Запорізької філії ПАТ «Укртелеком», ПАТ «Запоріжжяобленерго», Запорізької дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» та ЗКП ГЕТ «Запоріжелектротранс». За перше півріччя 2017 року сталося понад 1,4 тисячі випадків викрадення, що значно більше, ніж рік тому.

    У зв’язку з цим розпорядженням голови облдержадміністрації затверджено низку заходів з метою протидії розкраданню кабельно-провідникової продукції та промислового обладнання на території Запорізької області, зокрема, передбачено проведення перевірок місць прийому металобрухту на території підпорядкованих територій. Робочою групою з питань впорядкування господарської діяльності, пов’язаною з металобрухтом Пологівської райдержадміністрації перевірено місця прийому металобрухту, проведено огляд територій та не виявлено промислового металобрухту, в тому числі кабельно-провідникової продукції.

Відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації