:
   Німецьке товариство міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH розпочало навчальний проект «Менеджери Змін», який стартував першою тренувальною сесією 23 червня в місті Запоріжжі. Програма розрахована на 15 учасників із Запорізької області. Від Пологівського районну у проекті приймають участь директор територіального центру Терен Тетяна Миколаївна та головний спеціаліст управління соціального захисту населення Солодка Наталія Віталіївна.
 
   Програма направлена на сприяння розвитку державних і громадських інститутів через навчання «агентів змін» і підтримку їх в подальшому процесі впровадження змін та реалізації відповідних проектів. Випускники програми стануть менеджерами змін та партнерами Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ в подальшій діяльності проекту на території Запорізької області.
   Аудиторні заняття проходять щотижня в місті Запоріжжя, між заняттями учасники отримають підтримку тренерів. Програма направлена не тільки на розвиток теоретичних знань з менеджменту змін,  але  й на розвиток особистих якостей та навичок учасників та індивідуальну роботу тренерів із відібраними учасниками. 
   Проміж тренувальних сесій передбачена особиста робота з матеріалами, персональна підтримка з боку тренерів та виїзд тренерів на місця. 04.07.2017 відбулась перша зустріч з тренерами-консультантами Мариною Первушиною та Тетяною Горобець, які завітали до територіального центру та управління соціального захисту, поспілкувались з начальником управління Семененко Оксаною Анатоліївною, учасниками тренінгу та надали корисні поради щодо інструментів досягнення поставлених цілей та покращення якості надання соціальних послуг для громади Пологівського району.

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації