:

Рятівниками Пологівського районного сектору ГУ ДСНС України в Запорізькій області проведено навчання з відповідальними особами комунальних установ культури районної ради


04 жовтня працівниками Пологівського районного сектору ГУ ДСНС України в Запорізькій області проведено навчання з особами, відповідальними за пожежну безпеку в комунальних установах культури районної ради.

Під час навчання рятівники професійно провели теоретичну частину семінару, майстер-клас з користування вогнегасниками, разом з учасниками навчання подолали імпровізовану пожежу, подарували учасникам тематичну друковану продукцію і символічні кашкети з логотипом Державної служби НС.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації як орган управління для комунальних установ районної ради дякує працівникам Пологівського районного сектору ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Запорізькій області за проведену роботу! Ви мужні люди, ви в мирний час завжди на варті. Бажаємо вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас.