:

«ЩАСЛИВЕ БАТЬКІВСТВО»

Фахівцями із соціальної роботи Пологівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Пологівський РЦСССДМ) 8 листопада 2017 року було проведено робочу зустріч прийомних батьків на тему: «Щасливе батьківство».


У робочій зустрічі брали участь батьки 6-ти прийомних сімей нашого району.

Для надання прийомним батькам консультаційної допомоги з найбільш актуальних питань були запрошені представники управління соціального захисту населення Пологівської РДА та відділ Пологівського бюро безоплатної правової допомоги.

Зустріч була організована для того, щоб батьки могли краще пізнати себе, ознайомитись з методами успішного виховання дітей у сім’ї, навчитися вирішувати конфліктні ситуації та долати труднощі, що виникають під час виховання прийомної дитини. В рамках заходу, проводилися тренінгові вправи, які дали можливість батькам усвідомити важливість конструктивного спілкування з дітьми для досягнення бажаних результатів. В процесі спілкування батьки із задоволенням ділилися своїми емоціями та переживаннями.

Приємним є те, що беручи участь у такого роду заходах, прийомні батьки можуть отримати адекватний зворотній зв’язок і емоційну підтримку від людей з подібними проблемами та обставинами життя, отримати необхідну інформацію від суб’єктів соціальної роботи, отримати відповіді на свої найбільш хвилюючі питання. Така взаємодія дозволяє кожному учаснику побачити та усвідомити реакцію оточуючих на його поведінку та способи виховання дитини, забезпечити успішне функціонування прийомних сімей.

Пологівський РЦСССДМ висловлює подяку спеціалістам управління соціального захисту населення Пологівської РДА та відділу Пологівського бюро безоплатної правової допомоги за участь у заході, а прийомним батькам бажає жити у любові та злагоді у своїх сім’ях.


Пологівський РЦСССДМ