:

«Що я знаю про насильство»


Насилля в сім’ї є однією з найбільш розповсюджених порушень прав людини. У більшості випадків протиправні дії одного із членів родини супроводжуються актами агресії, приниження та жорстокої поведінки. Подібні дії з боку насильника приводять до негативного фізичного, психологічного та соціального стану здоров’я постраждалої особи або кількох осіб, членів цієї родини.

У всьому світі відзначають Міжнародний день боротьби з насиллям 25 листопада. На жаль, проблема насилля залишається актуальною в нашому суспільстві, де досі відкрито говорити на цю болючу тему та визнавати її існування не просто.

У вівторок, 28 листопада, фахівцями із соціальної роботи спільно з волонтерами Пологівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі - Пологівського РЦСССДМ) було проведено вуличну акцію «Що я знаю про насильство».


Метою якої було: підвищення обізнаності населення з питань попередження насильства в сім'ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.


Пологівський РЦСССДМ