:

  Спартакіада державних службовців

З 20 до 22  квітня 2017 року в Запоріжжі на базі спортивного комплексу «Мотор Січ»  проходила ХХVII спартакіада серед збірних команд державних службовців Запорізької  області. У 2017 році участь у спартакіаді взяли 20 команд. Змагання проходили з п’яти видів спорту: шахи, шашки, настільний теніс, волейбол та футзал.
Пологівська команда в підсумковому заліку  посіла VI місце.
Боровик Олена Олександрівна - головний спеціаліст відділу праці управління соціального захисту населення райдержадміністрації виборола ІІ місце з шашок та ІІІ місце з шахів.
Чумаченко Віктор Володимирович, головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку  райдержадміністрації виборов  IV місце з шахів.
За підсумками досягнень  Боровик Олени та Чумаченка Віктора  команда Пологівського району виборола ІІ командне місце з шахів.
Корнієнко Наталія Михайлівна, головний спеціаліст відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації  виборола IV місце з  настільного тенісу серед жінок, а Свида Роман Валерійович, головний спеціаліст – юрисконсульт юридичного відділу апарату райдержадміністрації – VII місце, що дало можливість отримати VII командне місце.
До складу волейбольної команди та команди з футзалу ввійшли держслужбовці пологівщини, які на достойному рівні виборювали перемогу з обох видів спорту:
Гринько Костянтин Володимирович, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації;
Брагін Руслан Анатолійович, головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку  райдержадміністрації;
Діденко Марина Вікторівна, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації;
Шептій Тетяна Олегівна - головний спеціаліст відділу  з питань реабілітації,  соціального обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці, потерпілих внаслідок ЧАЕС управління соціального захисту населення райдержадміністрації;
Свида Роман    Валерійович, головний спеціаліст – юрисконсульт юридичного відділу апарату райдержадміністрації.
Команду Пологівського району представляли: Капітонов Павло Вікторович, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Устименко Ангеліна Олександрівна, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.





Відділ освіти, молоді та спорту райдержадмінстрації