:
    16 березня 2017 року, за участю заступника голови Пологівської районної державної адміністрації І.Г. Півень та заступника керівника  громадської організації «Ветерани АТО Пологівщини» О.В. Вороніна відбулося чергове засідання Центру допомоги учасникам Антитерористичної операції.
    За повідомленням управління соціального захисту населення на даний час знаходяться на обліку 267 учасників бойових дій, 6 інвалідів війни та 2 члена сім’ї загиблого військовослужбовця. На чергу на санаторно-курортне лікування поставлено 16 військових.  За отриманням компенсації за тверде паливо та скраплений газ звернулося 80 осіб. На чергу на професійну адаптацію поставлено 12 учасників  бойових дій. З  22 грудня 2016 року по 15 травня 2017 року проходять навчання  20 осіб: 8 учасників бойових дій на категорію «С» та 12 учасників бойових дій на категорію «В». Психологічну реабілітацію проходить 1 учасник АТО. Управлінням соціального захисту населення протягом 2016 року здійснено відшкодування 15 учасникам АТО витрат на оформлення земельних ділянок. З початку 2017 року  здійснено відшкодування 3 учасникам АТО витрат на оформлення земельних ділянок. 
    За даними відділу у Пологівському районі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області надано учасникам АТО 172 консультації щодо порядку одержання у власність земельних ділянок в межах норм, визначених статтею 121 Земельного кодексу України. Всього по Пологівському районі видано 172 дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. 
 
    За повідомленням Пологівського районного центру зайнятості станом на 16.03.2017 на обліку перебуває 65 учасників АТО. Протягом періоду перебування на обліку, всі особи отримали профконсультаційні послуги та консультацію з профнавчання, надавався комплекс соціальних послуг, спрямованих на мотивацію до праці, вирішення питань працевлаштування.

                                   

                                                 
За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації