:

   15 червня 2017 року, за участю заступника голови Пологівської районної державної адміністрації І.Г. Півень та представників  громадської організації «Ветерани АТО Пологівщини» відбулося чергове засідання Центру допомоги учасникам Антитерористичної операції.
   За повідомленням управління соціального захисту населення на даний час знаходяться на обліку 276 учасників бойових дій, 7 інвалідів війни та 2 члена сім’ї загиблого військовослужбовця. На чергу на санаторно-курортне лікування поставлено 20 військових: 3 інваліда і 16 учасників АТО.  
   Професійну адаптацію пройшли з 22 грудня 2016 року по 15 травня 2017 року 8 учасників АТО на категорію «С» та 12 на категорію «В». На чергу на професійну адаптацію поставлено 11 учасників АТО. Психологічну реабілітацію отримав 1 учасник АТО. Управлінням соціального захисту населення з початку 2017 року  здійснено відшкодування 52 учасникам АТО витрат на оформлення земельних ділянок з обласного бюджету у розмірі 258753.01 грн. На даний час 5 учасників АТО подали  документи на відшкодування. 
   Управлінням соціального захисту населення здійснений та організований підбір 33 дітей пільгових категорій на І зміну у ДЗОВ «Факел» 03.06.2017 по 23.06.2017 рр. за рахунок коштів обласного бюджету, з яких 9 дітей учасників АТО. 
   За даними відділу у Пологівському районі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області надано учасникам АТО 247 консультацій щодо порядку одержання у власність земельних ділянок в межах норм, визначених статтею 121 Земельного кодексу України. Всього по Пологівському районі видано 203 накази про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. 
   За повідомленням Пологівського районного центру зайнятості станом на 15.06.2017 на обліку перебуває 42 учасників АТО, працевлаштовані 60 учасників АТО, працевлаштовані за контрактом 10 осіб, взяли участь у громадських роботах тимчасового характеру 15 осіб. Протягом періоду перебування на обліку, всі особи отримали профконсультаційні послуги та консультацію з профнавчання, надавався комплекс соціальних послуг, спрямованих на мотивацію до праці, вирішення питань працевлаштування.
   На квартирний облік у Пологівській міській раді поставлено 16 військових: 15 учасників бойових дій та 1 інвалід війни. Забезпечено житлом 1 родину.
Комунальною установою Пологівська центральна районна лікарня та комунальною установою «Пологівський центр первинної медико-санітарної допомоги» постійно надається медична допомога учасникам АТО, за даний час її отримали 228 осіб. 







Управління соціального захисту населення райдержадміністрації