:

   

  Творчий колектив Івано-Франківського СК дав звітний концерт «Як у нас на Україні!»

До Дня незалежності України 29.08.2017 творчим колективом клубу села ім. Івана Франка під керівництвом його завідуючої Вікторії Руденко дано звітний концерт «Як у нас на Україні!».
   В закладі працює 8 клубних формувань, в яких займаються 57 осіб.
  Концерт переглянула комісія у складі: начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Марини Діденко, директора Пологівського районного організаційно-методичного центру Світлани Колісник.
   Програма складалась з 24 концертних номерів художньої самодіяльності в вокальному, театральному, хореографічному жанрах.
  У фойє клубу працювала виставка робіт учасників гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Оберіг» (керівник Вікторія Руденко), де були представлені вироби Альони Гергель, Андрія Гужви, Вікторії Плетінь, Вікторії Руденко, Ірини Лисенко.


   В залі панувала атмосфера свята і творчості. Глядачі привітно зустрічали кожного виконавця: танцювальний колектив «Фантазія» (керівник Ярослава Козакевич), акторів театрального гуртка та декламатора Анастасію Вязовцеву (керівник Вікторія Руденко), учасників вокальної студії-Кравченко Світлану, Плетінь Вікторію, Івана Кицака, дитячий вокальний колектив «Веселка», солістку Анастасію Руденко (керівник Вікторія Руденко).






   Начальник відділу культури і туризму Марина Діденко підвела підсумки переглянутого концерту, проаналізувала виступ кожного виконавця і подякувала за проведену роботу за рік, за активну участь колективів закладу в районних заходах. Від імені Пологівського сільського голови Марини Рубан за активну участь у розвитку культури території вручила Подяки аматорам сцени та народним умільцям.
  В програмі виступили гості-аматори сцени закладів клубного типу інших територій району: Микола Кузін, Володимир Павловський, Руслан Фидря, Вікторія Кривицька, Вероніка Андрієнко, Дмитро Письменний.
  Звітний концерт прийнято. Члени комісії дали працівникам клубу методичні рекомендації і запросили визначених виконавців для участі в районних заходах патріотичного спрямування.







Відділ культури і туризму райдержадміністрації