:

04 і 05 квітня 2017 року у Пологівському НВК, Тарасівській ЗОШ І-ІІ ст., Басаньській  ЗОШ І-ІІІ ст., Шевченківській ЗОШ І-ІІІ ст., Григорівській ЗОШ І-ІІІ ст. та Семенівській ЗОШ І-ІІІ ст. були відбулися спеціальні об’єктові тренування з цивільного захисту за участю працівників Пологівського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

На навчаннях були присутні  головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва і цивільного захисту Пологівської районної державної адміністрації  Кучер О.К., головний фахівець Пологівського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області Григоренко А.С., методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Пологівської районної державної адміністрації Терещенко Н.Д.  

В рамках спеціальні об’єктових тренувань проведено евакуацію учасників навчально-виховного процесу з приміщень навчальних закладів, змістовні профілактичні бесіди з учнями.

На «відмінно» оцінено дії під час навчання адміністрації та персоналу Пологівського НВК (директор Горулько С.С.), Басаньської  ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Хижняк С.В.), Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Хлистун А.П.),  Григорівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Броун Н.І.) та Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Петренко В.В.), на  «добре» - Тарасівської ЗОШ І-ІІ ст. (директор Діденко О.В.).

  



Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації