:
     12 квітня 2017 року у Костянтинівській  ЗОШ І-ІІІ ст., Новоселівській ЗОШ І-ІІІ ст. та Федорівській ЗОШ І-ІІІ ст. в рамках місячника цивільного захисту були проведені спеціальні об’єктові тренування за участю працівників Пологівського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області.
    Навчання проводили головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва і цивільного захисту районної державної адміністрації Кучер О.К., головний фахівець Пологівського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області Григоренко А.С., методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Терещенко Н.Д.
     Школи показали добру підготовку з питань цивільного захисту населення, відповідальне ставлення до роботи в цьому напрямі. Дії адміністрації та персоналу усіх навчальних закладів оцінено на «відмінно». Після закінчення передбаченої навчаннями евакуації учасників навчально-виховного процесу, командиром підрозділу пожежно-рятувальної служби Тоцьким О.В.  проведено з учнями змістовні профілактичні бесіди.

   



Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації