:

   У школах району завершилися  спеціальні об’єктові навчання 

   Проведенням спеціальних об’єктових навчань у Пологівських колегіумі № 1 та загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 завершився місячник цивільного захисту  у навчальних закладах Пологівського району, в рамках якого такі навчання відбулися у всіх школах. 
   Навчання в  зазначених навчальних закладах проводили головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва і цивільного захисту Пологівської районної державної адміністрації  Кучер О.К., інспектори Пологівського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області Григоренко А.С. та Тихенко В.В. 
   Дії адміністрації та персоналу обох шкіл  оцінено на відмінно. У Пологівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 кращими  були знання та практичні дії заступників директора Швець І.В., Коновцевої Є.В., вчителя фізичної культури Сердюка Ф.О., техпрацівника Яворської І.П., у Пологівському колегіумі №1 – вчителя іноземної мови Пономарець І.О. та вчителя трудового навчання Остапенко Т.М.
   Після проведення евакуації учасників навчально-виховного процесу, командиром підрозділу пожежно-рятувальної служби Тоцьким О.В. проведено цікаві та змістовні профілактичні бесіди з учнями.

                                                               
   В цілому школи району показали добру підготовку з питань цивільного захисту населення, усвідомлення важливості, відповідальне ставлення до роботи в цьому напрямі. 

                                                            

    За інформацією відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації