:

 «В кінотеатрі «Юність» триває кінофестиваль патріотичного кіно «Позивний Зеніт»

В рамках проведення заходів До Дня захисника України 13.10.2017 дано старт фестивалю військово-патріотичного кіно в твоєму місті «Позивний Зеніт», який проводиться в області за ініціативи голови облдержадміністрації Костянтина Бриля. В кінотеатрі «Юність» кінофестиваль проводиться за підтримки державного кінодемонстратора Максима Чеберка.

Кінострічки вже переглянули учні Пологівського професійного ліцею, Пологівської гімназії «Основа», Пологівської ЗОШ 1-3 ст. № 4, Пологівського колегіуму №1, вихованці Запорізького обласного центру соціально-психологічної адаптації дітей, працівники культури.

Це кіно новітньої історії України, кіно з п’яти фільмів унікальне своєю хронікальною масштабністю та детальною історією сучасної війни в Україні, після перегляду фільму кожен відчуває гордість за стійкість наших захисників, повагу і вдячність бійцям АТО.

Кінофестиваль триватиме протягом жовтня.

Сеанси вже відбулися 13, 14, 17 жовтня.

Запрошуємо мешканців району переглянути кінострічки.

Наступні сеанси:

18 жовтня:

14.00-14.50-перегляд кінострічки «Позивний Зеніт. Фільм 4»;

15.00-15.50-перегляд кінострічки «Позивний Зеніт. Фільм 5».

Вхід вільний.

Організатор кінофестивалю в м. Пологи-відділ культури і туризму райдержадміністрації за підтримки відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, дирекцій шкіл і Пологівського професійного ліцею .

Відділ культури і туризму РДА