:

 В Пологах стартував фестиваль патріотичного кіно «Позивний Зеніт»

До Дня захисника України в області проводиться фестиваль військово-патріотичного кіно «Позивний Зеніт». Кінофестиваль відбувається за ініціативи і за підтримки голови облдержадміністрації Костянтина Бриля. 13 жовтня фестиваль стартував у м. Запоріжжі, м. Бердянську, м. Енергодарі , м. Мелітополі і в нашому місті.

13 жовтня відбулось урочисте відкриття фестивалю, на яке завітали представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, військовослужбовці, учасники АТО, учні Пологівської ЗОШ 1-3 ст. № 4, Пологівського колегіуму №1.

З вітальним словом до глядачів звернувся голова райдержадміністрації Артур Крупський, який зазначив, що це кіно новітньої історії України, що кіно з п’яти фільмів унікальне своєю хронікальною масштабністю та детальною історією сучасної війни в Україні. Підкреслив, що після перегляду фільму кожен відчує гордість за стійкість наших захисників, повагу і вдячність бійцям АТО, зауважив, що завдяки авторам стрічки Анні Мартиненко і Тетяні Кулаковській правду про війну побачать всі, що ця війна принесла чимало страждань і ми не маємо права про неї забувати…

В Пологах кінофестиваль проводиться за підтримки приватних підприємців Марії Чеберко і Максима Чеберка, депутата районної ради. ФОП Максим Чеберко- державний кінодемонстратор, який має відповідне посвідчення.

За підтримки відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, дирекцій шкіл і Пологівського професійного ліцею кінострічки переглянуть представники учнівської молоді.

Кінофестиваль триватиме протягом жовтня.

Сеанси вже відбулися 13 і 14 жовтня.

Запрошуємо мешканців району переглянути кінострічку.

Наступні сеанси:

17 жовтня:

11.00-11.50 - перегляд кінострічки «Позивний Зеніт. Фільм 3»;

12.00-12.50 - перегляд кінострічки «Позивний Зеніт. Фільм 4»;

13.00-13.50 - перегляд кінострічки «Позивний Зеніт. Фільм 5»;

16.00-16.50 - перегляд кінострічки «Позивний Зеніт. Фільм 3».

18 жовтня:

14.00-14.50 - перегляд кінострічки «Позивний Зеніт. Фільм 4»;

15.00-15.50 - перегляд кінострічки «Позивний Зеніт. Фільм 5».

Вхід вільний.

Організатор кінофестивалю в м. Пологи - відділ культури і туризму райдержадміністрації.