:

    В Пологівському районі проведено акцію «Україна-це Європа» 

      11 травня на центральній площі м. Пологи до Дня Європи творчим колективом Пологівського районного організаційного центру за участю Пологівського РБК проведено  акцію «Україна-це Європа».

                                                                 

     В заході взяли участь керівники району та міста, військовослужбовці, представники підприємств та громадських організацій, працівники освіти та культури, організацій і установ району, ветерани АТО  та волонтери,  учнівська молодь, діти.
     Ведучій заходу Є.Курносов зазначив, що День Європи для України і її жителів  - це особливе свято, завдяки прагненню нашої держави стати повноправним членом Європейської спільноти. Саме в ці дні українці мають нагоду разом з іншими європейськими народами продемонструвати свою єдність в утвердженні спільних цінностей та побачити нові перспективи розвитку об’єднаної Європи.
На флагштоку замайоріли державний прапор України і прапор Європейського Союзу.
        Усі присутні виконали державний гімн України та прослухали «Оду до радості» Бетховена як офіційний гімн Європейського Союзу. 
       З промовою виступив голова райдержадміністрації А.Крупський: «Затвердження Радою ЄС безвізового режиму для громадян України - це перший, але дуже важливий крок щодо інтеграції України до Європейського Союзу.»

                                                   

     Зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» Пологівської ДШМ виконав для присутніх патріотичну танцювальну композиції «Молодь України».

                                                   
За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації