:

 

В центральній районній бібліотеці презентували книжкову виставку «Тихі зорі вічної пам’яті війни 1939-1945 років»


   31 вересня, до Дня закінчення ІІ Світової війни, в центральній районній бібліотеці презентовано книжкову виставку «Тихі зорі вічної пам’яті війни 1939-1945 років».
   В заході взяли участь представники органів виконавчої влади, учасники бойових дій, члени громадських організацій, бібліотекарі, працівники культури, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, читачі, молодь.
   Презентацію провела директор бібліотеки Тетяна Савічева. Було представлено теку з краєзнавчих матеріалів.
   Під час презентації присутнім було розповсюджено червоні маки, емблему скорботного свята-символ пам'яті про тих, хто загинув під час Другої світової та гине на сході України у районі АТО .
   Зі словами вдячності до ветеранів звернулася заступник голови Пологівської районної державної адміністрації Ірина Півень, вона запросила усіх присутніх до пам’ятника загиблим воїнам (м. Пологи) на мітинг пам’яті 15 вересня, який буде проведено до дня визволення Пологівського району від нацистських окупантів.
   В форматі спілкування за круглим столом учасники бойових дій ділилися спогадами про події війни, усі бажали один одному і Україні - МИРУ.



Відділ культури і туризму райдержадміністрації